Luksusowe apartamenty nad morzem, Władysławowo.

Opinie

Zapraszamy do wpisania się do księgi gości.
Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

Najsympatyczniejsze miejsce jakie spotkałam do tej pory na wypoczynek.Dowodem na to jest mój powtórny pobyt i z pewnością nie ostatni.Wraz z rodziną czujemy się w apartamentach Pana Marcina jak w domu.Warunki komfortowe.Czyściutko,pachnąco, bardzo gustownie i funkcjonalnie urządzone.Miejsce wyjątkowe i wygodne na każdą pogodę.Właściciel przesympatyczny,bardzo dbający o swoich gości.Gorąco polecam.Bardzo dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy Panie Marcinie.Do zobaczenia w przyszłym roku. Anna z Rodziną

Autor: Anna Smela

Dodano: 09-09-2018

Wspaniałe miejsce, wspaniali ludzie. Bardzo blisko zarówno do plaży , pasażów jak i placu zabaw. Apartamenty idealne do wypoczynku zarówno dla dorosłych jak i dzieci. Przebywający na terenie Pana Marcina goście mają bardzo duży komfort. W apartamencie nie brakowało dosłownie niczego. Dla mnie jako mamy największy plus za czystość w łazience i całym obiekcie (także w bardzo zadbanej i bogato wyposażonej sali zabaw dla Dzieci). Serdeczne podziękowania i pozdrowienia dla Właściciela. Kasia, Bogusława, Michał.

Autor: Katarzyna Misztela

Dodano: 24-08-2018

Idealne miejsce do wypoczynku z rodziną. Dzieci mają mnóstwo atrakcji nawet podczas chmurnych i deszczowych dni - fantastycznie wyposażona sala zabaw. Teren funkcjonalnie urządzony - parking oraz zamykany teren. Czysto, pachnąco i wygodnie w apartamencie. Łóżka bardzo wygodne. Jeśli chodzi o jakość obsługi - na medal. Pan Marcin jest przesympatyczny i zawsze pomocny. Takich miejsc i ludzi nie spotyka sie często... Bardzo dziękujemy.

Autor: Marta Czarnecka

Dodano: 13-07-2018

Super miejsce. Wygodnie , czysto ( są nawet podkłady na materacach co się raczej nie zdarza) , cieplutko, słowem jak w domu. Jesteśmy zachwyceni. Przesympatyczny właściciel. Serdecznie pozdrawiamy Panie Marcinie. Wszystkim gorąco polecamy .

Autor: Krystyna i Wojciech Błażejewscy

Dodano: 14-10-2015

Super apartamenty, czysto, funkcjonalnie i wygodnie. Bardzo blisko do plaży, lokali gastronomicznych i innych atrakcji. Wspaniałe miejsce do wypoczynku o każdej porze roku dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Przemiły właściciel. Warto się tam zatrzymać. Robert, Anna, Ilona, Hubert

Autor: Robert

Dodano: 10-10-2015

Apartament w którym mieliśmy przyjemność mieszkać jest gustownie urządzony, przestronny, posiadający na wyposażeniu wszystkie niezbędne rzeczy. Do tego świetna lokalizacja - wszędzie blisko jest niezaprzeczalnym atutem. Przesympatyczni właściciele. Miejsce wyjątkowe - drugiego takiego nie znajdziecie:). Gorąco polecamy:)

Autor: Justyna i Tomek

Dodano: 30-08-2015

Die Apartments Hallerowo würde ich als Familienplatz bezeichnen. Hell und gemütlich, sauber und gepflegt. Das Gelände ist gesichert. Kostenfreie Parkplätze sind auf dem Gelände vorhanden. Strand kann man zu Fuß erreichen (Laufzeit: ca. 10 Minuten). Der Besitzer Herr Marcin Kowalski ist sehr hilfsbereit.

Autor: Maryna

Dodano: 05-07-2015

Polecamy wyjątkowe miejsce w Władysławowie, nie tylko dla dorosłych ale także dla rodzin z małymi dziećmi. Obiekt funkcjonalny i komfortowy. Czystość, ( zapach ) i jakość wszystkiego co znajdziemy w środku jak i wokół obiektu na wysokim poziomie. Obiekt wyróżniają atrakcje dla dzieci, które trudno znaleźć w innych tego typu obiektach: - nowoczesny plac zabaw na zewn ( huśtawki dla małych i starszych dzieci, super trawnik. - profesjonalna i dobrze wyposażona duża sala zabaw dla dzieci w każdym wieku ( gry, zabawki, książki , pluszaki i wiele innych ) + TV kanałami dla dzieci i rodziców.To super miejsce bardzo przydatne zwłaszcza przy kiepskiej pogodzie. Obiekt bardzo dobrze wyposażony, wszystko ładne i funkcjonalne a łózka i materace bardzo wygodne- śpi się tu fantastycznie. Krzysztof, Gosia i 22 miesięczna Iga

Autor: Krzysztof , Gosia i 22 miesięczna Iga

Dodano: 18-04-2015

Spędziliśmy w Apartamentach Hallerowo Święta Wielkanocne -był to wspaniały wypoczynek.Z czystym sumieniem polecam to miejsce,.Apartament jest rewelacyjnie urządzony,do tego znajduje się bardzo blisko plaży.Cudowne miejsce,na pewno tam jeszcze wrócimy :-) Pozdrawiamy miłych właścicieli :-)

Autor: Marta K.

Dodano: 10-04-2015

W 100% potwierdzam wszystkie dotychczasowe, pozytywne opinie. Rewelacyjna lokalizacja, standard jakiego brakuje nad polskim morzem. Już po raz kolejny mieliśmy okazję tu gościć i na pewno wrócimy, może jeszcze w tym roku

Autor: Magda, Oski & Bubu

Dodano: 04-11-2014

Dodaj wpis

 
 

 

 

 

 

Dołącz do nas

Nasz profil na facebooku.

 
Instagram

Kontakt

Hallerowo Apartamenty

ul. Spokojna 22

84-120 Władysławowo

+48 501 059 838

+48 504 256 018

 
 

Copyright by Apartameny Hallerowo 2019

Projekt i wykonanie: demeco.pl